Oljemassage västerås thaimassage huddinge

Salonger - Stockholm - Söderort ThaiMassageSalonger - Kategori, huddinge Valde thaimassage men något sådant fick jag inte. Massören är från Polen och kan varken svenska eller engelska. Hon klappade medelhårt in timma. Rummet är kallt utan att jag fick filt/handdukar över mig. Draperi mellan frisören och Massören, inget mer. Thai Tantra Malmö, oljemassage, västerås Janphen s, thaiMassage Stockholm, Huddinge kommun, Elektronvägen. 350,00 kr /60 min. Vi på Västerås Thaimassage är måna om att alltid erbjuda bästa service, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. Vi är välutbildade och har mycket bred och lång erfarenhet, så vi är övertygade om att du kommer att hitta något du gillar. Västerås Thaimassage är måna om att alltid erbjuda bästa service. Så som det ska vara! Vi på Västerås Thaimassage är måna om att alltid erbjuda bästa service, och vi gör allt vi kan för att du som kund ska bli nöjd. Klassisk Massage, koppning, andningsterapi, kurbad, lymfdränage, magnesiumterapi. Yuphin Thai Massage Spa stängt för dagen. Manikyr/gellack, vackra hållbara naglar utan nagelförlängning. Massage Service Health Spa Thai Restaurant. Nu kan du få ortopediska skoinlägg som analyserats efter datafotografering.

Bästa: Oljemassage västerås thaimassage huddinge

Klicka här för att redigera text rönnbergagatan39. Malmö, Sweden Get Directions. Aromatisk Oljemassage, fotanalys, fotvård, hot Stone massage, skönhetsvård. Bra på att hitta problemområden. Videos, adult Massage, thai tantra malmö oljemassage västerås - pity. Ringde och bokade tid. För säker tid boka. 18 maj Läs och skriv rekommendationer om Reuan Thai Massage i Västerås. Vallingatan 3, Västerås MassageHälsa/ skönhet "Kompetenta och trevliga medarbetare som verkligen vet vad dom gör. LPG-Endermolgie LPG-Endermologie är en djupgående massage, bindvävsmassage, lymfdränage. Efter ett avbrott i djungeln på ca 3 månader tar jag mig till de centrala delarna av Stockholm för ett besök på mitt favoritställe. Vi har alltid massor av nytt på gång! Provade ett för mig nytt miniklänning thaimasage för ett par veckor sedan. Och när jag var på vippen att komma så lugnade hon ner sig och lät mig vila lite. Vi Erbjuder Dig som kund rabattkort, efter 10 st behandlingar så bjuder vi på 1 st behandling! Inget erbjudande om "extra" vid något av dessa tillfällen.

Oljemassage västerås thaimassage huddinge - TP, thaimassage

På tipsar vi varandra om vad som är bra och mindre bra i din stad. Du kan även välja endast en bemer behandling. Ursprungligen postat av lillaHedvig. Vi är den första salongen i Västmanland som har Magic Tan. Ekologisk hudvård, physioTouch, sommartider Öppet alla dagar under Juni, Juli och Augusti. Välkommen till vår nyöppnade lokal i klassisk och modern stil från Thailand. Thai tantra malmö oljemassage västerås - pity. Janphen s, thaiMassage Även kallat Janphen, thai Massage. Huddinge Visa mer Ändra. Oljemassage ; Thai Massage ; thaimassage ;. Oljemassage är extremt effektivt när man vill salong birger jarl erotic massage stockholm lätta på spänningar i muskler och vill minska inflammation eller värk. Den kan minska vätskesamling och svullnad samt även förbättra blodcirkulationen. Välkommen till vår nyöppnade lokal i klassisk och modern stil från Thailand. oljemassage västerås thaimassage huddinge

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *