Massage göteborg billigt recensioner thaimassage

säga hur den är men den är säkert bra den ochså. Föregående, nästa 1 2 Listan uppdateras ). En mycket bra massage. Jag tycker ochså att det är bra att det är så nära tunnelbanan och att man får kaffe efteråt. Betalar för en timmas oljemassage, 400kr.

Omdömen: Massage göteborg billigt recensioner thaimassage

Nu har jag testat två av massörerna och de värkar vara minst 4 tjejer men båda har varit mycket bra och alla är trevkliga där Det kan jag masserar värkligen bra. Fråga Patrik L om Mijas Thirak Thaimassage. Omdömet skrevs, skön massage, efter en dags hårt rörligt arbete kom jag till Mijas Thaimassage Ringögatan 2 i Göteborg. Fråga Bror G om Mijas Thirak Thaimassage. Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. Ensam, jobb, vänner, tid på året, marsmaj.

Videos

420 Massage Leads to Messy Anal Creampie.

Massage göteborg billigt recensioner thaimassage - Flashback Forum

Fråga Patrik 'Rosen' R om Mijas Thirak Thaimassage. Hon frågar ingenting om hur jag vill ha det och inte ett ord i övrigt heller. Skriv ett omdöme, omdömen (4 medlemsbetyg, utmärkt. Jag kommer att fortsätta gå dit. Bra och hard massage med trevlig massös som var lyhörd för dina önskemål och hon var inte rädd för att ta I om man bad om det. Kommer in på drop in vid lunchtid. Grymt gött, riktigt skön massage fick jag här. Roger A skrev om, odenplans Thaimassage, jag har varit på odenplans thaimassage två gånger och det har varit superbra båda gångerna. Lite halvtråkig attityd och verkar inte vara på humör till en början. En tjej i min egna ålder gissningsvis, runt 25 år öppnar. Omdömet skrevs, perfekt massage. Mitt andra försök med thaimassage i Göteborg. Mijas Thirak, thaimassage : Perfekt massage. Se 4 omdömen, bilder och fantastiska erbjudanden. Göteborg, Sverige på TripAdvisor. Vi erbjuder massage i avstressande miljö. Du kan välja mellan olika massageformer som traditionell thaimassage, oljemassage eller fotmassage. Sveriges första och bästa guide med recensioner till thaimassage. massage göteborg billigt recensioner thaimassage

0 kommentarer
Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *